Форум Первомайских Мамочек

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум Первомайских Мамочек » Клуб умелых мам » Косметичні засоби для рук

Косметичні засоби для рук

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Порадьте гарні засоби для рук, хочу займатися манікюром та придбати одразу все необхідне.

2

NataLi написал(а):

Порадьте гарні засоби для рук, хочу займатися манікюром та придбати одразу все необхідне.

Я вже достатньо довго займаюся манікюром у салоні краси і у використанні мені дуже подобається парафінова косметика для майстрів манікюру та педикюру від українського виробника Tanoya. Косметичні засоби дуже ефективні, вони зволожують шкіру, зменшують почервоніння та подразнення. Результат від використання цих засобів помітний одразу після першого ж використання.

https://tanoya.ua/content/images/42/375x500l90nn0/84216646173328.webp

3

Если хотите иметь ухоженные руки и красивый маникюр, тогда советую обратиться в салон красоты Вeauty story .  Я у них делаю  укрепление ногтей гелем под гель лак    и это очень удобно , а главное красиво и хватает надолго. У них много и других разных услуг, зайдите на их сайт и саи все узнаете.

Вы здесь » Форум Первомайских Мамочек » Клуб умелых мам » Косметичні засоби для рук